browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

🏊🏻 🏖 ☀️

Posted by on 24 mei 2016

Dinsdag, 24 mei 2016.

Ik had de wekker verkeerd ingesteld dus werd ik pas om 8 uur wakker. Gauw leg ik de handdoeken op de stoelen. We gaan pas om 9 uur ontbijten. Peter zorgt voor de eieren en ik voor de toast. Als mijn toast in de broodrooster ligt ruik ik een walm van aftershave die ik van Louis herken. Hij komt naast mij staan en ziet dat er geen wit brood meer is. Hij pakt een groot broodmes en tikt hard tegen het raam en wijst naar het brood. Komt die man aanrennen met 3 bruine broden. Gaat Louis tekeer tegen die man dat hij wit brood moet hebben. Tegen mij hangt hij een verhaal op dat het hotel zo achteruit gaat. Ik zeg tegen hem, wat doe je dan hier als je elk jaar loopt te klagen. Hij had er even niet van terug. Ik zeg je brood komt er aan en loop met mijn getoasted brood weg. Ik hoor hem nog wel bedanken voor het brood. Hij gaat vooruit.
Na het ontbijt belt Peter naar de receptie om te vragen of Sari er is. We willen de stroopwafels kwijt. Helaas weer niet. Ze is er pas donderdag. Dan maar naar het zwembad. We gaan gelijk het water in want het is behoorlijk warm en er staat haast geen wind. Sandra komt op de kant zitten bij het zwembad en verteld dat Rob al anderhalf uur aan de wandel is. Hij komt even later de boel op stelten zetten in het zwembad. Hij moest even op gang komen maar ging toen los.
We besluiten op 5 uur naar de Bamboe bar te gaan met zijn vieren. Peter en Rob gaan op een vier persoonsbank zitten en ja hoor, ze krijgen weer te horen dat ze daar niet mogen zitten. Peter zegt ik bel nu de manager en pakt zijn telefoon. Dat meisje schrok zich kapot en toen kon het weer wel. Sandra en ik komen erbij zitten en er volgde heel veel excuses. Tussen 5 en 6 uur is het happy hour en het tweede drankje is gratis. Sandra en ik houden het bij een cola en het tweede blikje houden we dicht. De heren hebben er minder moeite mee en drinken er een aantal op. Sandra heeft het koud en gaat op hun kamer douchen. Rob besluit nog 1 drankje te bestellen. Het was heel gezellig en we doen het nog een keertje met zijn vieren!
Wij gaan kijken waar we gaan eten. Bij Bobby’s zit het helemaal vol dus lopen we naar Cemera. Prima gegeten daar. We lopen om 8 uur terug naar de kamer. Even de blog doen en een serie kijken of lezen en we gaan slapen. Slaap lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *