browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

😎 😎 😎

Posted by on 25 mei 2016

Woensdag, 25 mei 2016.

Half 8 leg ik de handdoeken weer neer op de stoelen en om 9 uur gaan we ontbijten.
Vrij snel na het ontbijt liggen we in het zwembad. We zien om 11 uur Simboo weer langs het zwembad lopen en babbelen even met hem. We worden bij hem thuis uitgenodigd. Hij komt ons dan ophalen en brengt ons terug naar het hotel. We moeten maar even kijken wanneer hij en wij kunnen. Hij heeft een 16 jaar oude kleine auto. Peter verteld hem wat er in de bamboo bar was gebeurd, dat 2 personen niet op die bank van 4 personen mochten zitten. Simboo vond dat niet kunnen en adviseerde dat te melden bij de manager. Hij ging na het gesprek lunchen en naar huis. Wij zwemmen weer verder en hangen een beetje aan de kant totdat iemand Peter zijn naam roept. Dat was de manager van de bamboo bar. Peter moest uitleggen wat er tot 2 keer toe was voorgevallen. Hij was het er mee eens dat dat niet kon, terwijl de serveersters melden dat ze dat in opdracht van de manager moeten zeggen. Hij stond met een mond vol tanden en wist niets terug te zeggen. Nu is de manager morgen en overmorgen vrij maar wil hi dat we zaterdagavond langs komen als zijn gast om wat te drinken en gebruik te maken van de bbq avond in de bamboo bar.
Daar denken we nog even over na wat we gaan doen. Ook wil de manager dat als hij zijn personeel toe spreekt over de huisregels van de bamboo bar dat Peter erbij is om het toe te lichten. We denken er nog over na.
Eind van de middag komen Rob en Sandra terug van een tripje en Rob komt ook nog even zwemmen. We gaan om half 5 uit het water om ons een beetje op te drogen en om kwart voor 6 naar de kamer. Kwart over 6 lopen we richting Bobby’s om nasi goreng te eten.
Daarna nog een serie kijken en even lezen en de dag is weer om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *