browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vanmorgen vroeg onweersbuien.

Posted by on 27 mei 2016

Vrijdag, 27 mei 2016.

Vanmorgen vroeg horen we onweer en krijgen we regenbuien. Het ziet er grauw uit buiten als ik om kwart voor 8 naar buiten kijk. Ik hoef geen handdoeken neer te leggen en we gaan om 9 uur ontbijten. Het is redelijk rustig om deze tijd.
Gisteren hoorden we van Daphne dat Ronald en zij een huis hebben gekocht, ook in Hilversum. Gefeliciteerd! Lisanne heeft vandaag 2 sollicitatiegesprekken vanmorgen waar onder 1 op de basisschool waar ik op heb gezeten in Leidschendam. Heel veel succes!
Putu hebben we een berichtje gestuurd maar die heeft vandaag helaas geen tijd om weg te gaan met ons.
We gaan om half 11 naar het zwembad. Het water is behoorlijk fris geworden door de regenbuien. Het blijft redelijk bewolkt weer maar de temperatuur is 29 graden. Eind van de middag zoeken we Sari op, om eindelijk de stroopwafels af te geven. Ze ziet er een stuk beter uit dan toen we haar zagen toen we aan kwamen in het hotel. Ze had toen griep en behoorlijke keelpijn.
Ze vroeg of alles naar wens was en ze regelt voor ons de hoteltaxi als we volgende week vrijdag naar het vliegveld moeten.
We zijn er na door gelopen om bij Cemara te gaan eten. Later op de avond komen Rob en Sandra voorbij lopen en schuiven nog even aan om gezellig nog wat te gaan drinken.
Om kwart over 9 lopen we terug naar het hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *