browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Peter heeft het weer voor elkaar…

Posted by on 28 mei 2016

Zaterdag, 28 met 2016.

Vandaag vertrekken mijn collega’s voor een bedrijfsuitje met de bus richting Lille voor 2 dagen. Heel veel plezier allemaal.
Wij ontbijten weer om 9 uur. Het is nog behoorlijk druk. Na het ontbijt nog even het nieuws lezen voordat we naar het zwembad gaan. Vannacht heeft het behoorlijk geregend zodat het water frisjes is. Toch gaan we het water in en Rob volgt even later ook. Het is weer gezellig. Sandra komt even later een goed boek brengen, waar ik gelijk in begin te lezen. Eind van de middag heb ik een derde van het boek al gelezen.
We gaan om 5 uur met zijn vieren richting Bamboo bar. De manager van de bar heeft ons uitgenodigd om te komen, voor een drankje, nadat vorige week Peter woorden met een serveerster kreeg. De heer Sussana komt naar ons toe en verteld dat hij zijn medewerksters heeft toegesproken, en komen de drankjes en tapas voor zijn rekening. Hij komt persoonlijk de gerechten brengen. Stokbroodjes met tomatenstukjes en kruiden. Wraps met vlees, gefrituurde inktvisringen, gefrituurde kipfiletstukjes en allemaal stukjes pizza met vis er op.
Hij heeft echt zijn best gedaan. Om 10 voor half 7 willen we de manager nog even bedanken en hij zegt nogmaals dat alles voor zijn rekening is. We bedanken hem hartelijk en gaan op weg naar restaurant Kesuma. Ik zit behoorlijk vol van de hapjes, maar bestel toch de red snapper. Een visje gaat er altijd wel in, de sla die erbij zat was ook heel lekker.
We lopen met volle buiken weer terug naar het hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *