browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Einde van een hete nacht.. ( van Rob en Sandra)

Posted by on 31 mei 2016

Dinsdag, 31 mei 2016.

Als ik om kwart voor 8 de handdoeken op de stoelen heb neergelegd, kom ik Rob en Sandra tegen die onderweg naar hun ontbijt zijn. Ze vertellen dat gistermiddag om 6 uur hun airco kapot is gegaan in hun kamer. Ze gaan naar de receptie waar Sari gelukkig achter staat. Ze krijgen een nieuwe kamer aangeboden, omdat ze om dit tijdstip geen mensen van de technische dienst in huis heeft. Rob en Sandra besluiten op deze kamer te blijven, want om alles te moeten inpakken nu, terwijl ze morgen naar huis vliegen, daar hebben ze geen zin in.
Eerst gaan we lekker ontbijten om 9 uur voordat we het zwembad in gaan. Tot 11 uur was er nog bewolking en daarna komt de zon te voorschijn. Rob weet iedereen in het zwembad weer te vermaken. Wat zal het vanaf morgenmiddag rustig in het zwembad zijn als Sandra en Rob richting vliegveld vertrekken.
We nemen om half 5 nog een afscheids drankje, inclusief nootjes, onder de parasol bij het zwembad. Het wordt al wat donkerder en de eerste regenspatjes vallen naar beneden. Sandra kijkt gauw even op weeronline.nl en zegt het waait zo weer over. Het begint echt te stortregenen en we kruipen met zijn vieren onder de parasol. De matrassen liggen nog op onze stoelen en die worden ook zeiknat en wij ook, maar het mag de pret niet drukken. We zijn de laatste die bij het zwembad nog zitten. Als het bier en de cola op is besluiten we om een poging te wagen om naar de kamer te lopen. Rob rent er gauw vandoor richting afdakje en leent een paraplu van een meisje en galant als hij is…., komt hij met de paraplu om mij te begeleiden naar een afdakje. Dank je wel Rob! Peter mocht in de regen lopen…. Na een uur stortregent het nog steeds. Ik denk dat weeronline een klein foutje heeft gemaakt.
Als het om half 7 stopt met regenen gaan we naar Bobby’s wandelen. We gaan buiten zitten en gokken dat het droog blijft. We bestellen gelijk ons eten en als we net de rekening vragen begint het weer te regenen. We gaan gauw naar binnen waar we afrekenen. We krijgen een paraplu mee voor onderweg naar het hotel en die we morgen terug zullen brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *