browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Goede vlucht terug naar huis Rob en Sandra!

Posted by on 1 juni 2016

Woensdag, 1 juni 2016.

Op onze vaste tijd zaten we weer aan het ontbijt. Gelukkig is het weer een stralende dag vandaag. De laatste dag van Sandra en Rob op Bali. Wat zal het rustig worden in en rondom het zwembad. We hebben het heel gezellig met ze gehad.
Voor ons zit het er ook bijna op. Vrijdagmiddag om 4 uur, Balinese tijd, vliegen wij ook terug naar huis. Een overstap in Hong Kong, waar we 3 1/2 uur moeten wachten voor onze volgende vlucht van ruim 12 uur. De verwachting is dat we rond 6 uur s morgens landen op Schiphol.
We kleden ons om kwart over 4 om, om Rob en Sandra uit te zwaaien. De laatste grappen en grollen worden nog gemaakt voordat de blue bird taxi hun komt ophalen. Goede vlucht naar huis.
Wij lopen naar Bobby’s om eerst wat te gaan drinken voordat we het eten gaan bestellen. Peter zit ondertussen met Rob te appen die al op het vliegveld zit.
Het eten smaakte dit keer iets minder dan anders.
Zo gauw we terug zijn in de hotelkamer zie ik op mijn mobiel een berichtje staan dat Lisanne een baan heeft geaccepteerd bij mijn oude basisschool waar ik op school heb gezeten in Leidschendam, voor 3 dagen in groep 5/6. Gefeliciteerd!!!! Ze is nu met haar stage groep 8 op kamp naar Terschelling. Ze kon gelijk voor 45 euro de hele groep op koffie en taart trakteren. Vanavond zal het team de champagnefles open trekken om het te vieren met haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *