browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Einde van onze vakantie in zicht.

Posted by on 2 juni 2016

Donderdag, 2 juni 2016.

Kwart voor 8 leg ik de handdoeken op de stoelen. Simboo is het zwembad aan het schoonmaken en roept of het vandaag onze laatste dag hier is. Ik zeg: nee morgen. Hij komt later op de dag even langs om ons een goede reis te wensen. Terug op de kamer lees ik het nieuws. Peter laat ik nog slapen. We gaan om kwart over 9 ontbijten en het is er heerlijk rustig. Terug op de kamer begin ik alvast een koffer in te pakken. Peter’s koffer volgt vanavond wel.
Het is een onbewolkte dag en zeer warm weer, dus kleden we ons gauw om, om gelijk in het zwembad te gaan liggen. Simboo komt voordat hij gaat lunchen langs om zijn e-mailadres af te geven en heeft nog een pakje voor Julian, 2 leuke t shirts. Heel aardig van hem.
De rest van de middag praten we in het zwembad met een stel uit Amsterdam. Ze zijn ook vaker in het hotel geweest.
We krijgen een berichtje dat Sandra en Rob weer thuis zijn.
Om 5 uur ben ik het zat en ga ik alvast douchen en de 2e koffer inpakken. Morgen zijn we tenminste zo klaar om te vertrekken.
We gaan voor de laatste keer eten bij Bobby’s, waar het vanavond weer behoorlijk druk is.
Springroll vooraf en cordon blue als hoofdgerecht met nasi/ frietjes. Na een goedendag en tot volgend jaar misschien, lopen we terug naar het hotel.
De laatste blog van de vakantie type ik vanavond nog even.
Het was een geslaagde vakantie, ook dankzij Rob en Sandra.
Dank jullie wel voor het lezen van de blog.
Groetjes Ellen en Peter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *