browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Weer thuis.

Posted by on 5 juni 2016

Zondag, 5 juni 2016.

Vrijdagmorgen eten we ons laatste ontbijt bij Prama Sanur beach hotel van deze vakantie. Wat zullen we het gaan missen. Na het ontbijt gaan we ons omkleden en naar het zwembad toe. Eka komt ons nog even bezoeken om gedag te zeggen. We blijven tot kwart voor 12 in het water dobberen voordat we naar onze kamer gaan. Eerst nog even de handdoeken (nieuwe) terug brengen. Douchen, omkleden en laatste spullen gaan in de koffer voordat hij dicht gaat. We lopen om kwart over 1 naar de receptie om uit te checken. Sari komt ons uitzwaaien en laat de hoteltaxi voor ons komen. Nog een keer zwaaien naar Sari, die nog even roept, tot de volgende stroopwafels.
De taxichauffeur is niet echt spraakzaam en hij heeft het gaspedaal nog niet echt gevonden. Het is druk op de weg en hij rijdt in een slakkengangetje richting vliegveld. Gelijk gaan de koffers door de scan heen. Nu inchecken. We komen bij een aardig meisje die ons helpt en ze is heel behulpzaam. Ze plakt priority stickers op onze koffers. Dat betekend dat onze koffers als een van de eerste bij Schiphol van de band komen.
We hebben nog anderhalf uur voordat we het vliegtuig in kunnen. Voor het eerst dat ik bij de douane niet wordt gecontroleerd.
Ik kan zo door lopen. Het vliegtuig zit praktisch vol. We vertrekken redelijk op tijd. Onderweg kreeg ik pasta te eten en Peter vis. Het smaakte prima. De overstap naar Hong Kong was een ramp. Lang wachten en al weten dat we niet op tijd zullen vertrekken want om 00.15 uur zitten we nog in de vertrekhal. Eindelijk kunnen we het vliegtuig in en denken we te kunnen vertrekken…. Helaas, we krijgen te horen dat met boarden de tijd verlopen is en dat het vliegtuig achter aan de rij moet aansluiten. Dat kan minimaal 4 uur duren. Iedereen baalt en we mogen ook het vliegtuig niet uit. Na, anderhalf uur krijgen we goed nieuws te horen! We gaan zo vertrekken. Gelukkig! Het eten wordt snel rond gebracht en daarna gaan de lichten uit in het vliegtuig. Ik ga mijn series op de iPad kijken en Peter probeert te gaan slapen. Tussendoor ga ik even de benen strekken. Af en toe dommel ik een beetje in. Via de outside camera kan je beelden van de vlucht van onder het vliegtuig bekijken. Zeker met vertrek en landen is het leuk om te zien.
2 uur later dan de bedoeling is landen we op Schiphol. Wederom door de douane, zelf check, en ik kon door lopen. De koffers stonden al op ons te wachten en kunnen we zo door de douane lopen. Pff! Je sieraden Sandra zijn veilig over gekomen.
Nu naar meeting point waar de medewerkster van Tinker ons ophaalt en naar de taxi brengt. De taxi staat klaar en brengt ons weer veilig thuis. Koekepeer zit voor de ramen en zwaait naar ons. We zijn weer thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *