browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De OBI’S komen er aan……

Posted by on 16 januari 2017

Maandag, 16 januari 2017.

Gisteren regende het. S middags was het droog maar bewolkt weer. We hebben er een kamerdag van gemaakt. Heerlijk series kijken. We waren van plan om eind van de middag pizza te halen maar bleek dat de Bamboobar vanaf 18.00 uur was verhuurd voor een private event. De gasten van het hotel konden er geen gebruik van maken. Dan naar Cemara. We hebben snel gegeten want er kwam weer een donkere regenbui aan. Droog kwamen we op de kamer aan.

Vanmorgen zaten we weer vroeg aan het ontbijt. Het regent een klein beetje. De matrassen liggen wel bij het zwembad maar niet op de strandstoelen. Hopelijk blijft het vandaag droog.
De Obi’s komen vanmorgen in het hotel aan. De rust is dan weg. Ze liggen om 6 uur s morgens al in het zwembad en alle stoelen liggen dan vol met handdoeken. Ik ga niet de wekker om 6 uur zetten voor een plekje aan het zwembad. We wachten het wel af.

We zien alleen Ria en Nico vandaag verschijnen aan het zwembed. Ze laten weten dat Hans en Nel goed zijn aangekomen en liggen te rusten. Morgen zullen we ze wel tegen komen.
Eind van de middag begint het weer te regenen. Het stopt vrij snel weer. We gaan toch naar de kamer om ons om te kleden. Vanavond gaan we eerst naar de Bamboobar om half 6. Ik neem een mix juice en Peter een biertje. Het tweede drankje is gratis dus heb ik nog een glas mix juice opgedronken. Het begint inmiddels te stortregenen. Het valt met bakken uit de lucht. We bestellen een pizza en gaan die op de kamer opeten.
De mensen die ons aanspraken bij Cemara en een chauffeur zochten hebben morgen een dag met Putu afgesproken, die mevrouw kwam naar ons toe om het te laten weten dat ze bij Putu hebben geboekt.
Peter hield de pizza’s boven zijn hoofd als we terug lopen naar het hotel. We zijn net 2 verzopen katten. Gauw omkleden en pizza eten voordat hij koud is. Wat over is, bewaren we in de koelkast voor morgen, tussen de middag.
Allebei kijken we nog een serie voordat het licht uit gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *