browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wisselvallig weer

Posted by on 20 januari 2017

Vrijdag, 20 januari 2017.

De afgelopen dagen zijn er in de morgen regenbuien, en s middags is het weer een zonnige dag.
De ontbijtzaal heeft nog steeds lekkages in het rieten dak. Behalve dweilen wordt er niets aan gedaan. Het ontbijt is iedere morgen prima.
Vanmorgen waren “onze” stoelen bezet. We gaan een stukje verder zitten en komen naast Joyce te zitten. Dat heb ik geweten. Ik liep even naar Nel om te vragen of ze iets tegen kriebelende muggebeten had. Er komt gelijk een flesje uit haar tas die ik mag houden. Ria, die naast haar zit kwam gelijk met een afterbite stift aanzetten en smeert het op 5 muggebeten in mijn nek. Het prikt maar het helpt gelijk.
Ik loop terug naar mijn stoel en gelijk spreekt Joyce mij aan. Ik dacht shit, hier sta ik wel even… op een gegeven moment ben ik maar naast haar gaan zitten om alle verhalen aan te horen. Ze vertelde over familie, woning, vriendinnen, reizen die ze heeft gemaakt enz.
Ik vond het ook wel zielig, ze reist alleen en heeft niet veel aanspraak.
We hebben s middags weer heel wat uren in het water gelegen. Hier en daar maak je in het zwembad een praatje. We gaan om half 6 naar de kamer. Vanavond gaan we bij Cemera eten.
Voordat het druk wordt hebben wij de bestelling al door gegeven. Er vaart vlak voor zonsondergang een cruiseboot in de verte voorbij. Het is een mooi gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *