browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nog 9 dagen…

Posted by on 22 januari 2017

Zondag, 22 januari 2017.

We kunnen gisteravond moeilijk in slaap komen. Om kwart voor 12 zaten we nog op het balkon. De wekker gaat om 7 uur vanmorgen. Met moeite stap ik uit bed. Pak gauw wat handdoeken en leg ze bij de 5e parasol neer. Helaas is ons oude stekkie weer bezet door een jong stel uit Nederland. Ze gingen gisteren naar Denpassar om een aantal tripjes te boeken, komen ze bij dat reisbureau aan en wilden betalen, waren ze hun pincode van hun creditcard vergeten. Dag tripjes naar Borneo, Sulawesi. Voor niets zijn ze naar Denpassar met een taxi gegaan.
Vanmorgen is het bewolkt weer, maar in de verte zien we het wat lichter worden. Gisteren was het 32 graden en de gevoels temperatuur was 43 graden. Heel benauwd weer. Vandaag zal het weer denk ik hetzelfde zijn.
Vanmorgen is het bewolkt weer en valt er een regenbui. Daarna is het weer even droog, dan volgt er weer een regenbui. We gaan terug naar de kamer en kijken een serie en als het weer droog is gaan we bij het zwembad zitten. De zon komt er niet echt door, maar we gaan toch het zwembad in. Na een uur gaan we eruit. Peter gaat muziek luisteren en ik kijk een serie op de tablet. Af en toe komt Nel even een praatje maken voordat zij naar hun kamer terug gaan. Wij gaan om 10 over half 6 naar de kamer om ons om te kleden.
Vanavond gaan we bij Bobby’s nasi goreng eten.
Wat viel dat tegen. We rekenen af en lopen onder de paraplu terug naar het hotel.

Ondergaande zon.

Restaurant Bobby’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *