browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een stralende dag.

Posted by on 24 januari 2017

Maandag, 24 januari 2017.

Vanacht heb ik niet zo goed geslapen. Ik was om 6 uur wakker. Ik ben gelijk de handoeken op de stoelen gaan leggen. Daarna ben ik in bed het nieuws op mijn tablet gaan lezen.
Kwart over 7 zitten we aan het ontbijt. Het is gelijk al behoorlijk benauwd en de zon schijnt volop. Na het ontbijt gaan we ons gelijk omkleden en plonsen we al vroeg in het zwembad.
Vandaag probeer ik geen zonnebril op te doen want ik heb weer eens witte randen in mijn gezicht staan. Het lijkt net of ik een skibril op heb gehad. Ik hoop dat het nog bij gaat kleuren.
Het is nog precies een week en dan vliegen we weer terug naar huis. Wat zal het qua temperatuur een overgang worden.

Vanmiddag heb ik een tijd aan het zwembad liggen lezen. Een goed boek over de expeditie op de berg K 2. Het boek had ik om 6 uur uit.
Vanavond hebben we bij Kesuma gegeten. We zaten eerst aan het strand, maar het stikte daar van de muggen en het stonk, vanuit de zee, naar rotte vis. We zijn binnen gaan zitten. Ik bestelde gegrilde fish fillet, en Peter had chicken steak. Het smaakte heerlijk. Je kreeg er weer heerlijke verse uitgeperste knoflook bij in een schaaltje en een schaaltje verse pepertjes. Ik heb heel wat knoflook op…. Schijnt goed voor de bloeddruk te zijn. Peter kon zo een lepeltje pepertjes eten. Bij mij zou het stoom uit mijn oren komen. Voor 200.000 roepia, ongeveer 14 euro, hadden we gegeten en gedronken, inclusief de fooi.
We wandelen weer terug en komen Hans en Nel tegen bij de trap in het hotel. Zij hebben bij Cemara gegeten en ze dachten dat wij daar ook heen gingen.
Morgen is Eka jarig. Met haar baby gaat alles goed. Hij/zij schopt behoorlijk vertelde ze. Ze hoopt dat het een jongetje is.
Joyce is ook morgen jarig. Mocht het morgen niet zo benauwd weer zijn gaan we even kijken of we een kleinigheidje voor haar kunnen vinden bij de winkels. Ze wilt er zelf niets aan doen maar van het hotel krijgt ze een taart en bloemen.
Het is nu 21.00 uur en ik ga nog even een serie kijken en dan gaan de ogen weer toe.

Gegrilde fish fillet bij Kesuma.

One Response to Een stralende dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *