browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cocktailparty

Posted by on 26 januari 2017

Donderdag, 26 januari 2017.

Allereerst wil ik Annika nog een keer feliciteren want zij was gisteren jarig. Vandaag ontvangt Ronald zijn bul 👨🏻‍🎓. Gefeliciteerd Ronald!!

Vroeg aan het ontbijt zaten we vanmorgen. Tijdens het ontbijt zag Peter dat een man bij de stoelen waar wij onze handdoeken hadden neer gelegd, zijn spullen neer ging leggen. Ik ben daar naar toe gelopen en vroeg of hij daar ging zitten. Hij vond het belachelijk dat ik mijn handdoeken op de stoelen had gezet. Ik zei tegen die man dat ik zat te ontbijten en dat het heel normaal was dat je voor het ontbijt je handdoek op een stoel legt en daarna gaat ontbijten, maar dan na het ontbijt, je gelijk gaat omkleden en terug naar je stoel gaat. Hij was het er niet mee eens. Geef hem geen ongelijk maar als het heel druk is moet je wel, anders heb je geen plek. Wij zaten om kwart over 8 ook op “onze” stoelen. Hij zou morgen om half 7 zijn handdoek op “onze” stoelen leggen. Prima zei ik, geen probleem.
Het water was vanmorgen behoorlijk fris na al die regenbuien van gistermiddag en avond.
Vandaag vertrekken Lenie en Hans naar huis. Wij zijn de volgende van de vaste groep die naar huis gaan.
We hebben om half 6 cocktail party tot half 7. We gaan er wel even naar toe.
Dat even gegaan, hebben we ook letterlijk gedaan. Het zou eerst buiten worden gehouden, maar omdat ze dachten dat het zou gaan regenen hebben ze het in het restaurant gehouden. Iedereen moest zitten en je zat zowat boven op elkaar. Als je vroeg was, had je wat te drinken gekregen, daarna zag je niemand rond gaan. Wij waren 10 minuten later….
Wij zijn weg gegaan en naar Cemara gelopen. Een heerlijke hot plate hebben we gegeten, gegrilde kipfilet met boontjes, worteltjes en crispy frietjes.

Cocktail party

Bamboo bar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *