browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een bewolkte dag.

Posted by on 28 januari 2017

Zaterdag, 28 januari 2017.

Na het ontbijt zijn we weer op zoek gegaan naar Sari. Dagen achter elkaar proberen we haar te pakken te krijgen maar krijgen bij de receptie steeds te horen: nee morgen is ze er weer. Peter had een email naar Sari geschreven om te vragen wanneer ze er weer zou zijn. Dat zou vanmorgen zijn om 8 uur. Helaas, we staan er weer voor niets bij de receptie. De receptie krijgt ook geen mobiel contact met haar. We vragen zo gauw ze in het hotel is of ze ons wilt bellen. Terug op de kamer gaat gelijk de telefoon, Sari. Ze was wat verlaat. Peter regelt nu telefonisch met Sari de hoteltaxi naar het vliegveld voor dinsdagmiddag, en een late uit check van onze kamer.
Daarna kleden we ons om, om naar het zwembad te gaan.
Van Simboo nemen we vandaag afscheid. Hij gaat met pensioen, misschien mag hij nog iets langer blijven maar dat weet hij volgende maand. Hij vertrekt morgen met zijn vrouw naar Jakarta om dingen voor zijn pensioen te regelen.

Simboo met vrouw en kleindochters.


Het blijft nog steeds bewolkt, maar de temperatuur ongeveer is 30 graden. Met Nel ga ik het water in. Het water is behoorlijk aan de frisse kant. Eind van de middag begint het te waaien en we verwachten een regenbui, die niet komt.
We gaan wat eten en kijken nog een serie en gaan slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *