browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

🌧🌤🌧

Posted by on 30 januari 2017

Maandag, 30 januari 2017.

De lucht ziet er bewolkt uit als we naar het restaurant lopen om te ontbijten. Er is vannacht een flinke bui gevallen. Na het ontbijt begint het een beetje op te klaren. We kleden ons alvast om en lezen het nieuws nog even op de kamer voordat we richting het zwembad lopen. Als de zon een beetje door komt gaan we het water in. Het water is behoorlijk fris maar zo gauw je er in zit, is het lekker. Nel komt ook in het water en we staan te praten in het water, springt er een kind achter Nel in het water. Nel schrok zich rot. Peter zegt: stop it! (kind komt uit rusland). Nel zei ook nog wat tegen dat kind. Komt later als we aan de kant zitten die vader van dat kind op ons af. We waren brutaal tegen zijn kind geweest en hij kwam even verhaal halen. Peter legt aan die man uit wat er was gebeurd, dat zijn kind vlak achter Nel het water in sprong, en dat er verder niets aan de hand was. Nee, zei hij, we hadden dat met de ouders eerst moeten overleggen, voordat we wat tegen het kind zeiden.
Wat een zeurpiet zeg, hij was niet eens in of buiten het zwembad aanwezig en kwam pas later.
S middags gaat het regenen, en om 3 uur gaan we naar de kamer.
We pakken alvast grotendeels de koffers in. Morgen de laatste dingen er in doen vlak voordat we gaan uit checken.
We gaan om half 7 richting Cemera. We drinken op ons gemak een drankje en bestellen voor allebei een hotplate. Een hondje komt weer naast mij zitten. Het is nog een puppy. Gisteren kwam hij ook bij ons zitten en hebben we hem stukjes kip gegeven.
Terug op de kamer hebben we serie gekeken voordat we gingen slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *