browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Onze eerste reisdag.

Posted by on 13 mei 2023

Vrijdag, 12 mei 2023.

We zijn om 23.00 uur vertrokken van huis. De eerste benzine en sanitaire stop is na 650 km. Daarna rijden we gelijk weer verder. De reis verliep voorspoedig. Twee kleine files hadden we, een bij Brussel en een bij Barcelona.

Onderweg geef ik Peter, koffie en broodjes. Het weer is slecht, continu regenbuien onderweg. Het weer in Llorca, ziet er niet rooskleurig uit voor de komende dagen.

Het overnachtings hotel Bon Lloc hebben we redelijk makkelijk gevonden. De foto’s op de site zien er wel veel beter uit dan de kamer in werkelijkheid is. Toen we bij de receptie aankwamen, kregen wij gelijk te horen dat het restaurant vanavond en morgen gesloten is. We halen wat te eten en drinken bij de plaatselijke supermarkt.

De ogen gaan vanavond vroeg dicht, want we hebben een zeer lange nacht en dag achter de rug. Morgen het laatste stuk rijden naar onze tijdelijk verblijf in Llorca.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *