browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2e Reisdag.

Posted by on 14 mei 2023

Zondag, 13 mei 2023.

We hebben allebei een goede nachtrust gehad. Het waren prima bedden. Om half 9 vertrokken we voor de laatste 450km richting Llorca. Monique, de eigenaresse, zou ons op een bepaald punt ophalen. De hele reis zijn we geen een keer fout gereden, alleen het laatste stukje om Monique op dat bepaalde punt te vinden. Het was een hele uitdaging dat laatste stukje rijden. Hele smalle bergwegen, vol met kieselstenen. Monique stond ons beneden aan de berg met haar jeep op te wachten. Een zeer aardige vrouw. Haar man Johan is nu nog voor 2 weken in Nederland aan het werk. Die zullen we later wel zien.

Aangekomen bij de villa, gaf ze ons een rondleiding. Het huis zag er heel gemoedelijk uit met hier en daar een Nederlands tintje. Einde van het jaar willen ze een nieuwe serre gaan bouwen. Die is inderdaad aan vervanging toe. Daarna willen ze de keuken gaan vernieuwen. Voor de rest ziet het huis er picobello uit. Het internet werkt goed.

We pakken onze spullen uit en gaan buiten onder de overkapping van een biertje en een glaasje wijn genieten.

Het is hier zo heerlijk stil. Het enige wat je hoort is het fluiten van de vogels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *