browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wat een heerlijke stilte.

Posted by on 15 mei 2023

Maandag, 15 mei 2023.

De bedden zijn prima, maar toch heb ik slecht geslapen. Peter heeft goed geslapen. We drinken eerst een cappacinno in de serre. De zon schijnt gelukkig. We hebben om half 10 met Monique afgesproken voor haar villa. Zij wijst ons de weg richting Carrefour. Eerst moeten via een smalle bergweg met kuilen en hobbels, vol met kieselstenen naar beneden rijden. Het is een aardige uitdaging en ik ben blij dat ik niet hoef te rijden. Monique stopt op een punt waar zij recht door moet, en wij linksaf moeten slaan. Op het punt waar wij stoppen, is naast ons een helicopter terrein. We zien de helicopters vertrekken en landen. Op dat moment vertrekt een helicopter met zo’n enorme zak water richting een brandmelding.

Wij vervolgen onze weg richting de Carrefour. Het zit naast een groot winkelcentrum. Naar het winkelcentrum gaan we een andere keer naar toe.

Het is een grote Carrefour. Voornamelijk gingen wij voor de sinasappels. Vorig jaar waren ze heerlijk! Je moet wel gelijk 6 kilo kopen. Dat komt wel op. Daarna naar de Mercadona.Door mijn fantastische navigatie, rijden we verkeerd en een stuk om. Met een volle boodschappen kar laden we het in de auto en rijden we terug naar de villa.

Vanavond staan er gebakken aardappeltjes, uitjes, kipstukjes en tomaatjes op het menu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *