browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een bewolkte dag.

Posted by on 18 mei 2023

Donderdag, 18 mei 2023.

Gisteren zijn we een dag bij de villa gebleven.

Vanmorgen is er geen regen voorspelt, maar vanmiddag wel. We moeten de vuilniszak weg brengen. Die kan je niet buiten laten staan. Die moet gedumpt worden, beneden aan de berg in een container. Eerst 10 minuten rijden naar beneden over de kieselstenen.

Er komen donkere wolken aan, dus we besluiten bij de villa te blijven. Monique komt om half 1 langs. Het zwembad hoeft van ons niet te worden schoon gemaakt. We hebben zelf de blaadjes er al uitgehaald en de bodem van het zwembad ziet er schoon uit. We hebben ander half uur gezellig met Monique staan te praten. Door de vele aanvragen voor volgend jaar om de villa te boeken bij Monique, hebben we een optie voor een maand genomen in ongeveer dezelfe periode als dit jaar. Ik moet alleen nog toestemming van mijn werkgever krijgen. Ze bracht voor ons ook een flesje olijfolie mee, die heeft ze zelf gemaakt van de olijven uit haar tuin.

Gistermiddag zagen we een salamander van de zon genieten bij ons in de serre. We denken dat hij zijn vriend de geit, verder op de vensterbank ging bezoeken. Die heeft het hier niet overleefd zo te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *