browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Droog weer, weinig zon.

Posted by on 21 mei 2023

Zondag, 21 mei 2023.

Helaas is het bewolkt vandaag. We boffen niet echt met het weer in Spanje. Een voordeel, het is droog. We genieten van de stilte. Geen blaffende honden, of voorbij scheurende auto’s.

Monique appt of het ons uitkomt als ze om half 1 langs kan komen, om het filter van het zwembad uit te zetten. Het filter verbruikt best wat stroom, zonnepanelen staan op het dak, en als wij niet in het zwembad zwemmen omdat het water nog te koud is, kan het filter beter uit staan.

Monique heeft altijd wat te babbelen. Ze had in haar villa een volliere met parkietjes en kanaries. Helaas heeft een slang een goede maaltijd gehad en alle vogeltjes en eitjes opgegeten. De slang kon door zijn volle buik niet meer door het gaas. Monique en een vriendin hebben de slang in een emmer gekregen, met deksel er op, en hem 3 kilometer verder de natuur weer ingezet. De tweede slang die bij hun huis kwam, heeft het niet overleeft….

In de omgeving van de villa staan honderden olijfbomen en amandelbomen.

Dit is haar hond Kees.

Peter loopt achter de villa langs, de heuvel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *