browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De zon is er vandaag! ☀️

Posted by on 25 mei 2023

Donderdag, 25 mei 2023.

We worden wakker en we zien dat de zon schijnt, eindelijk!

We appen Monique om te vragen of het veilig vandaag is om via de korte route de berg af te rijden. Ze adviseert ons, om de lange route te nemen omdat deze wat beter te berijden is na al het noodweer. Dat betekent dus zo’n 6 kilometer over een smal kiezelweggetje rijden, waar het een uitdaging is als er een tegenligger zou aankomen.

Eerst gaan we kijken bij een Chinese winkel. Altijd leuk om rond te kijken. Daarna bezoeken we de Carrefour om een jogging broek voor allebei te kopen. We hebben amper warme kleding bij ons. Dat is het enige wat we daar kopen. De volgende stop is de supermarkt Mercadona. Even flink wat eten weer in slaan, want er wordt weer regen verwacht… Via de lange route rijden we terug naar de villa.

Zo zien je banden er uit na een autoritje.

Bij de villa aangekomen, ruimen we de boodschappen op, en kleden ons om. We gaan lekker buiten in de zon zitten. Peter loopt nog een bergje op, die achter de villa ligt, en maakt een foto van de omgeving rond de villa.

s Avonds krijgen we nog een regenbui, maar daarna schijnt de zon weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *