browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

☀️🌤☀️🌤

Posted by on 5 juni 2023

Maandag, 5 juni 2023.

Monique appte gisteravond dat ze vanmorgen om 9 uur het zwembad komt schoonmaken. Na het ontbijt rijden we de berg af richting de Carrefour. Peter vind nog een joggingbroek en 2 shirts. Helaas zie ik niets leuks. Ook de leuke laarsjes van vorig jaar hebben ze niet meer. We gaan bij een andere Carrefour, 30 km verderop, kijken of ze daar wel leuke dingen hebben. Nee dus. We halen daar ook de boodschappen zodat we gelijk klaar zijn.

Terug bij de villa, schijnt gelukkig nog de zon. Het zwembad water is nog steeds frisjes, en verder dan mijn knieen in het water, kom ik niet. In de verte zien we een donkere lucht en horen we onweer.

Deze vakantie hebben we echt pech met het weer gehad. Zaterdag rijden we weer terug naar huis en dan wordt het hier prachtig weer😳. In Nederland wordt het ook warm weer, maar dan zit de vakantie er helaas weer op. Donderdag begin ik weer met werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *