browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

☀️☀️☀️☀️

Posted by on 6 juni 2023

Dinsdag, 6 juni 2023.

Vandaag de laatste zonnige dag die we tijdens deze vakantie hebben. Voor de komende dagen is er regen verwacht. We zijn het ondertussen wel gewend.

Vanmiddag zijn we om 5 uur voor een borrel bij Monique en Johan gevraagd. Het was even zoeken waar ze wonen. Via een smalle weg rijden we door de bergen heen, ongeveer 3 km verderop. Het huis hebben ze zelf gerenoveerd, van binnen en van buiten, met een enorm terras om het huis heen. Het zwembad staat aan de achterkant van het huis. Het was zeer gezellig. Hun hond Kees, hadden ze voor mij speciaal binnen gezet. Het is een grote bulldog, niet een van mijn favorieten honden. Maar op een gegeven moment was hij toch buiten gekomen, en sprong hij tegen mij op. Het was een goed bedoelde begroeting….. Voordat wij naar huis gingen, liet Monique een mandarijnen boom zien, foto, ook hebben ze amandel bomen, perzik, olijf, laurier en druiven. We gingen om kwart voor 8 terug naar onze tijdelijke villa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *